Skaslien Gjestgiveri

Vi kan tilby så mangt

Skaslien Gjestgiveri, Skaslien, Skaslien Gjestegård, Skaslien Hotell, ja til og med Skarslien, kjært barn har mange navn. Er du på jakt etter overnatting i gode hotellrom, kurs/konferanse/møtelokaler, selskapslokaler, bryllupslokaler? Et sted med ypperlig og god service, nyte god, kortreist og nydelig mat i vår restaurant (vi tilbyr både lunsj, middag og dessert, samt selskapsmeny). Catering til bryllup, konfirmasjoner, dåp, andre selskaper, treff og sammenkomster, eller rett og slett bare en kopp kaffe med noe attåt? Da er vi plassen du søker!

Beliggenhet

Skaslien ligger idyllisk til på landet, i det området som kalles Solør. Solør består av de tre kommunene Grue, Åsnes og Våler, vår plassering er på det lille tettstedet kalt Kirkenær i Grue Kommune. Vår plassering er kun 35 km fra Kongsvinger, 60 km fra Elverum, 109 km fra Gardermoen (OSL) og 128 km fra Oslo Sentralbanestasjon. Transport opp (eller ned) til oss kan foregå med både tog, buss eller bil, er dere i tvil om reiserute så bare ring oss, vi hjelper så godt vi kan! Er dere en større gruppe så kan vi også være behjelpelige med skyss i gjennom vårt samarbeid med Berg Skysstasjon.

Finnskogen

Vår plassering nær den alltid så mystiske Finnskogen gjør oss til det perfekte reisemål for natur og frilufts interesserte. Perfekt for jegere som er glade i jakt, fiskere, naturfotografer eller for de som er glade i å ta bilder av utrolige stemninger og fine plasser. Dere som liker turer i skog og mark, enten på sykkel eller på bena eller bare for dem som trenger å prøve noe nytt. I vår restaurant er vi opptatt av å bruke de råvarene vi har rundt oss, så etter en lang dag i skogen vil det være deilig å komme inn i varmen til ferdig dekket bord, kunne sette seg ned og nyte et bedre måltid!

Ting å gjøre

Du trenger selvfølgelig ikke å være friluftsmenneske for å komme til oss, setter du pris på god mat og drikke så er vi rette plassen! Det finnes også andre ting og aktiviteter å ta seg til i området, enten det er shopping som trekker eller for eksempel en bil eller motorsport interesse. Vi ligger bare 38 km unna den kjente Vålerbanen (Vålerbana), med alle sine muligheter og arrangement. Det er også bare 40 km til Finnskogbanen med alt i fra bilcross og rallycross til shortcar og crosskart, så her er det muligheter for alle. Når det gjelder shopping så har vi noen små kuriositeter i nærområdet vårt her på Kirkenær, eller finner du flere butikker oppe på Flisa, Elverum eller nede i Kongsvinger. Det er heller ikke umulig med en dagstur til Sverige, for eksempel Charlottenberg med sine kjøpesenter eller til Torsby for litt trivelig «småby» vandring i gatene.

Eller kanskje du bare ønsker et opphold litt utenfor byens kjas og mas, da er Skaslien stedet for deg!

Translate »