Velkommen til familiejulebord

Søndag 9. desember tenner vi faklene tidlig og inviterer hele familien til vårt populære familiejulebord. Kl. 14:00 og 17:00 ønsker vi velkommen til førjulstidens hyggeligste måltid for hele familien. 

Våre kokker og lærlinger har forberedt denne søndagen i lang tid og gleder seg til å fylle opp julebuffeen med kjøkkenets rike utvalg av hjemmelagede varme og kalde julefavoritter. Her blir det garantert fristelser for både store og små. På dessertbordet vil du også finne mange søte fristelser, og selvfølgelig følger det kaffe med til desserten.

julebord

Nissen serverer gløgg

Julenissen har vi også snakket med og han har satt av tid denne søndagen til å servere gløgg når du og familien kommer. For å sette deg i den riktig gode julestemningen spiller vi de gode, gamle tradisjonelle julemelodiene.

Pris pr. voksen person: kr 475,-

Pris pr. barn 6-12 år: kr 175,-

Barn under 6 år: Gratis

For bordbestilling, ta kontakt med oss på tlf: 62 94 66 66, epost: gjestgiveri@skaslien.no eller følg lenke til bestillingsside. Første bordsetting er kl. 14:00 og andre bordsetting kl. 17:00.

20/11: Vi er nå fullbooket kl 17:00 – noen ledige plasser kl 14:00.

Tradisjon for mange

-For oss er det ekstra trivelig å se at mange av våre gjester på familiejulebordet kommer igjen år etter år sier daglig leder, Elin Skaslien. For mange har dette blitt en hyggelig familietradisjon i en travel førjulstid.

Besteforeldre inviterer gjerne med seg barn og barnebarn til en avslappende og stemningsfull førjulsmiddag. Barna storkoser seg, og noen av de minste får treffe den blide nissen for første gang.

Og på julebordet finnes det noe for enhver smak, både for store og små gjester.

Velkommen til en koselig førjulsmiddag for hele familien!

 

 

BESTILL FAMILIEJULEBORD HER!

 

Velkommen til familiejulebord
Translate »