Velkommen til det gode selskap

– Vi legger vår ære og vår sjel i at selskapet ditt skal bli så vellykket som mulig. Når du velger å feire arrangementet ditt her hos oss, skal du være trygg på at vi gjør alt vi kan for at hver og en av dine gjester skal trives.

– Vi har flere gode lokaler for alle typer selskap, og mange års erfaring med alt fra konfirmasjoner, bryllup, jubileum, familieselskaper, slektstreff, minnesamvær og de fleste andre typer arrangementer.

 

Daglig leder, Elin Skaslien, inviterer til møte for å planlegge selskapet.
Daglig leder, Elin Skaslien, inviterer til møte for å planlegge selskapet.

Den gode praten

Skaslien Gjestgiveri har arrangert selskaper omtrent siden bygget sto ferdig midt i forrige århundre, og vertinnen selv, Elin Skaslien, er glad for hver eneste henvendelse.

– Vi setter pris å bli kontaktet, og synes det er hyggelig å kunne gi noen tips og råd på et tidlig stadium i planleggingen. Vi avtaler som regel å møtes for en prat rundt meny og drikke, lokalet og pynting, i tillegg til selve gjennomføringen av selskapet. Det skal føles trygt, og godt ivaretatt, slik at du som vertskap kan fokusere på gjestene.

 

 

Den gode atmosfæren

Skaslien Gjestgiveri ligger i trivelige og naturskjønne omgivelser i utkanten av Kirkenær i Grue kommune. Mystiske Finnskogen venter rett utenfor døra, og det er heller ikke langt til Glomma. Det oser sjarm og atmosfære både inne og ute.

– Vi er spesielt glad for hagen vår her på gjestegården. Der er det flere sittegrupper der gjestene våre kan nyte frokost, lunsj eller middag. Eller kanskje bare nyte en forfriskning en deilig sommerkveld, smiler Elin Skaslien.

 

 

Den gode maten

Det er ikke til å undres over at Skaslien Gjestgiveri er spesielt kjent for sitt gode kjøkken. Både Elin og ektemannen Ottar Skaslien er nemlig kokkeutdannet, og Ottar er fremdeles å finne på kjøkkenet mens Elin er daglig leder. Kokkene på Gjestgiveriet har vunnet flere priser og utmerkelser for sin kokkekunst.

– Våre kokker er lidenskapelig opptatt av den gode smaksopplevelsen, og vi serverer alltid god, hjemmelaget mat til alle måltider. Våre servitører kan anbefale godt drikke tilpasset menyen, alt fra lokal produsert bringebærdrikk eller eplemost til god vin, frister Elin.

 

Elin og Ottar Skaslien

Det gode vertskapet

– Kom til ferdig dekket bord. Vi sørger for at bordet er dekket og pyntet slik dere ønsker det. Når vi tar oss av alt det praktiske, får du mer tid og overskudd til å ta deg av gjestene dine. Våre servitører har lang erfaring, og er til stede for dere under hele selskapet. De bistår med sin kunnskap og erfaring og sørger for at serveringen går knirkefritt for seg. Om du ønsker, kommer gjerne kokk og servitør og forteller om dagens meny.

 

Dekket bord 

Skreddersydde lokaler

– Vi tilpasser lokalene etter det antallet gjester du skal invitere. Det kan være alt fra 10 til 120. Det finnes hyggelige salonggrupper som kan benyttes av gjestene, både før og etter middagen. På sommerstid er det deilig å ta aperitiffen, eller kaffen etter middag i hagen foran gjestgiveriet, eller på vårt trivelige stabburstun, sier Elin, som også kan friste med overnattingsmuligheter for de som kommer langveis fra.

–  Vi har 40 rom med god hotellstandard og alle fasiliteter her på gjestegården. Tolv av rommene er i første etasje med lett adkomst for gjester med nedsatt funksjonsevne.

Velkommen til det gode selskap
Translate »