Velg mellom tre julebordkvelder

Den morsomme og hektiske julebordsesongen nærmer seg med stormskritt. Vi på Skaslien Gjestgiveri holder tradisjonen ved like og inviterer deg og dine ansatte, vennegjengen eller syklubben til vårt store julebord med julematbuffet. Datoene er 29. november, 30. november og 6. desember.

 

I år gleder vi oss ekstra mye til å lage i stand til vårt tradisjonsrike store julebord. I tillegg til vår store julematbuffet kommer vi til å servere deg noe helt nytt. I år har vi blant annet også Skaslien julerevy på menyen 29. og 30. november. 6. desember serverer vi også underholdning under middagen, da fra ei komediegruppe.

Det kommer med andre ord ikke til å mangle hverken på smaksopplevelser, latter eller julestemning, sier daglig leder Elin Skaslien.

Starter med en velkomstdrink

Når du kommer, serverer vi deg en aperitiff. Litt mingling med noe godt i glasset setter stemningen og er en god start på et vellykket julebord, enten det er med kolleger eller vennegjengen.

Lager alt på eget kjøkken

Råvarene er kvalitetssikret og kortreiste, for kun det beste er godt nok når vi skal lage mat til våre gjester. Og som alltid lager vi all maten fra bunnen av.

Mat som setter oss i julestemning

På julebordet serverer vi varme og kalde retter av både kjøtt og fisk sammen med et stort utvalg av godt og spennende tilbehør fra vår populære julebuffet. Etter hovedretten frister vi med et velassortert dessertbord hvor du finner våre beste søte fristelser og oster.

Etter et muntert og godt måltid med revy ved siden av, kan våre gjester fortsette kvelden på dansegulvet ut i de små nattetimer.

Tre julebordkvelder

Vi på Skaslien Gjestgiveri gleder oss til å se både gamle og nye kunder i julebordstemning. Velkommen på julebord fredag 29. november, lørdag 30. november eller fredag 6. desember.

For de danseglade blir det selvfølgelig også muligheter for å svinge seg på dansegulvet på alle disse julebordkveldene.

Pris pr. person julebordbuffet m/julerevy (29.11. og 30.11.): kr 749,-.

Pris pr. person julebordbuffet m/underholdning (6.12.): kr 699,-.

 

Påmelding til vår tradisjonelle julebordbuffet:

(Merk påmeldingen med Julebordbuffet og dato du ønsker å komme)

salg@skaslien.no

eller på tlf. 62 94 66 66

Velg mellom tre julebordkvelder
Translate »