Tusen takk for maten fra 4.600 besøkende

Til sammen 4.600 middagsporsjoner med kjøttkaker på dag 1 og kylling på dag 2 fra Skaslien Gjestgiveri fikk bein å gå på under Grueturneringen. – Vi er kjent for den gode matserveringen vi har hatt gjennom alle år, sier turneringsansvarlig Roy Bråthen.

Frokostservering

 

– Kjøttkaker har alltid stått på menyen under Grueturneringen og er blitt ett av våre varemerker, sier Bråthen. Vi er opptatt av å levere kvalitet fra A-Å gjennom hele turneringshelgen.

– For åttende året på rad er det Skaslien som har levert cateringen til oss på Grueturneringen, sier Roy Bråthen. Deltakerne gleder seg alltid til de varme måltidene hvor det serveres Skasliens hjemmelagde kjøttkaker med poteter og grønnsaksalat og kylling med ris.

Se hele cateringmenyen vår her.

Lokalt og kortreist er viktig

– Det skulle bare mangle om vi ikke skulle bruke bygdas egen cateringleverandøren til Grueturneringen, sier Roy Bråthen. Som idrettslag og arrangør av en så stor turnering er vi selvfølgelig opptatt av både pris og kvalitet. Skaslien er konkurransedyktig på begge parametrene.

Den varme maten får mye skryt og lovord fra alle hold. For hva er vel bedre enn hjemmelagde kjøttkaker av kortreise råvarer, sier Grueturneringens matsjef gjennom 28 år, Anne Skarateppen.

 

Turneringsleder Roy Bråthen og matsjef på Grueturneringa, Anne Skarateppen.

Gleder oss hvert år til denne cateringen

– For oss er det fantastisk gøyalt å få levere en så stor catering lokalt år etter år, sier kjøkkensjef Berit Mo hos Skaslien Gjestgiveri. – Vi gleder oss alltid til planleggingen sammen med matsjefen på turneringen og ikke minst til å levere cateringen. Vi har et svært godt samarbeid med Grueturneringen.

 

Klart for servering, med kjøkkensjef Berit Mo i ledelsen

Godt samarbeid

– Vi er veldig fornøyd med maten som blir levert til oss gjennom de to dagene turneringen foregår, sier Skarateppen. De leverer akkurat det vi ønsker, og de er alltid fleksible. Det betyr at de på kort varsel kan levere mer om det kommer etteranmeldte lag.

Det er mange som i dag sliter med allergier og vi har deltakere på turneringen som ikke spiser svinekjøtt. For dem har vi selvfølgelig alternativer. Skaslien legger til rette og gjør sitt ytterste for å tilfredsstille alle behov. Vi er med andre ord 100 prosent trygge på matsikkerheten.

Skasliens egen kokk er med oss

Matsikkerhet på slike arrangement er viktig. Derfor har vi Skasliens egen kjøkkensjef med oss under middagsserveringene. Kjøkkensjefen er med for å veilede og hjelpe til, samt sikre at deres system for oppvarming og servering blir fulgt.

På vegne av 4.600 fotballspillerne: Tusen takk for maten

– Vi får masse skryt for god mat hvert eneste år, og det er hyggelig å gi den tilbakemeldingen til vår cateringleverandør, Skaslien Gjestgiveri også, sier Roy Bråthen og Anne Skarateppen. Så på vegne av hele Grueturneringen vil vi gjerne si: Tusen takk for maten!

Kontakt oss på e-post gjestgiveri@skaslien.no eller telefon 62 94 66 66 for bestilling eller hjelp til ditt arrangement/selskap.
Tusen takk for maten fra 4.600 besøkende
Translate »