Skaslien Gjestgiveri ble som et hjem for oss

Det har vært en annerledes og morsom sommer hos oss på Skaslien Gjestgiveri. Vi har hatt mange overnattingsgjester generelt samt egne og bestilte arrangementer. I tillegg har vi vært så heldige og  fått være vertskap for de som har jobbet med produksjonen av Farmen.

 

Det var ansatte i produksjonsselskapet Strix Televisjon som vi hadde gleden av å ha boende hos oss på Skaslien Gjestgiveri. Det er et stort apparat som involverer mange mennesker som står bak en slik produksjon.

 

Fra mai til oktober

Forberedelsene for STRIX begynte i mai og de første gjestene for produksjonen sjekket inn allerede da. Vi har hele veien hatt et utmerket samarbeid med produksjonslederen i selskapet, Heidi Wendel Vejling.

-Vi var tilsammen ca 70 personer som var involvert i produksjonen, men mange jobbet i turnus, forteller Wendel Vejling. – I gjennomsnitt hadde vi rundt 30 personer boende daglig på Skaslien Gjestgiveri.

-I tillegg til overnatting hadde vi både produksjonskontor, redaktørkontor, teknisk kontor og lager på Skaslien. Vi spredte oss med andre ord ganske greit på bygget.

 

Hyggelig, behjelpelige, utrolig god mat og fine rom

Jeg har jobbet i TV i nesten 12 år nå, og jeg kan med hånden på hjertet si at Skaslien Gjestgiveri er et av de triveligste stedene jeg har bodd, sier Wendel Vejling. – Hyggelige og behjelpelige ansatte, utrolig god mat og fine rom.

 

Fikk variert og god mat ute på location

-Maten var helt utrolig. Alt smakte godt, det var gode råvarer og variert. Fra Skaslien fikk vi rett og slett den beste maten jeg har spist ute på location. Når til og med cateringen er gjennomført og god, at de klarte å levere bra og variert mat ute på location, så sier det litt om hvor bra kjøkkenet deres er, sier Wendel Vejling.

 

God lokal drahjelp

Grue kommune og stort sett alle vi var i kontakt med i distriktet var utrolig hjelpsomme og positive til Farmen. Vi hadde aldri klart å gjennomføre en så bra produksjon hvis det ikke hadde vært for den drahjelpen vi fikk av alle de lokale folkene.

 

Ble godt kjent

Da forpakterne ankom distriktet og fraktet inn til Gjedtjernet gård med hest og kjerre, og så lenge TV-opptakene pågikk for fullt, var det ikke mange rom som stod tomme hos oss, sier daglig leder Elin Skaslien. Det var veldig trivelig å se de samme gjestene komme og gå gjennom disse månedene.

-Vi ble godt kjent med alle sammen – de ble på en måte en del av Skaslien Gjestgiveri. Vi har stortrivdes med å ha teamet i huset, sier Elin. Jeg håper de fikk sett mye av alt det fine distriktet vårt har å by på. Vi ønsker dere gjerne velkommen tilbake om anledningen skulle by seg, sier Elin Skaslien.

God tilbakemelding i vår gjestebok
Hyggelig tilbakemelding i vår gjestebok – 1.

 

God tilbakemelding i vår gjestebok
Hyggelig tilbakemelding i vår gjestebok – 2.
Skaslien Gjestgiveri ble som et hjem for oss
Translate »