Perfekt sted for møter og kurs

For oss er Skaslien Gjestgiveri det perfekte stedet når vi tar med oss et 30-talls jenter i alderen 16-18 år på kurset «Jenter og ledelse», sier Sanne Skjørland i Ungt Entreprenørskap Akershus.

For noen fantastiske jenter vi har hatt på kurs hos oss i januar. Dette er fremtidens ledere. Motiverte, engasjerte og tøffe er bare noen av ordene som beskriver denne gjengen. Vi gleder oss til å se dere som fremtidens ledere, jenter! Foto: Ungt Entreprenørskap Akershus.

Skjørland er rådgiver i Ungt Entreprenørskap Akershus og ansvarlig for kurset «Jenter og ledelse». – Nå i januar var vi her for fjerde året på rad, og vi er alltid like fornøyd når vi reiser hjem, sier hun. Vi får alltid mange gode tilbakemeldinger fra jentene som har deltatt. Derfor reiser vi hit igjen og igjen.

 

To dager med faglig utvikling og fantastisk mat

– I de to dagene vi har vært på Skaslien har vi jobbet med øvelser innen ledelse og kommunikasjon, sier Skjørland. – I tillegg har vi hatt mange og gode og utviklende samtaler med deltagerne.

– Vi takker for oss for denne gang og sender en liten melding til dere som ikke har booket kurs, konferanse eller møte på Skaslien ennå:

Her, bare halvannen times kjøretur fra Oslo, får du fantastisk god mat, flotte lokaler og service i særklasse. Må også nevne at den kringla vi får servert hos Elin og Ottar på Skaslien Gjestgiveri er jo noe av det beste vi har smakt …

 

Fant Skaslien på Exporama

– Vi ble kjent med Skaslien Gjestgiveri da de presenterte seg på Exporama på Hellerudsletta for noen år tilbake, sier Skjørland. Vi fikk med det samme svært godt inntrykk av stedet og ble mer nysgjerrig. Etter litt ekstra research og påfølgende god dialog, fant vi ut av at dette måtte bli «vårt kurssted».

 

Rally-interessert? Les om vårt tilbud her.

 

Akkurat passe langt fra Oslo

– Siden deltakerne på kurset er jenter i aldersgruppen 16-18 år var det viktig for oss å finne et sted som ikke ligger midt i byen, men som likevel hadde gode kurslokaler. Avstanden til Oslo, en kjøretur på halvannen time er perfekt.

På Skaslien Gjestgiveri får vi koblet ut stresset og maset i by’n og har fokus på de gode og utviklende samtalene – uten unødvendige forstyrrelser. Ved å reise ut av by’n får vi også mulighet til å oppleve og gjøre ting vi kanskje aldri ville gjort ellers.

 

Farmen-produsenter: Skaslien Gjestgiveri ble som et hjem for oss

 

Friluftsaktiviteter vi ikke kunne få oppleve i Oslo

En av aktivitetene Skaslien la til rette for i år var at vi fikk teste ut hundekjøring. Veldig annerledes og overraskende for gruppa, men viste seg å bli en innertier i programmet. Hundekjøringen skapte stor begeistring. Dette ble en opplevelse helt utenom det vanlige og passet for alle, til og med for de som ikke er like glade i fart og spenning.

 

Anbefales som kurs- og møtested

Vi er strålende fornøyd med både beliggenhet, kursfasilitetene, rommene, maten og service’n. Det er kort og godt det perfekte stedet for kurs og møter, bare halvannen times kjøring fra Oslo. Her får du også en ekstra bonus i det å komme unna en stressende hverdag i by’n.

 

Dette er «Jenter og ledelse»

Jenter og ledelse er et kurs for jenter som driver egen Ungdomsbedrift på videregående skole i Akershus, forteller Skjørland. Det er utrolig gøy, og ikke minst interessant å jobbe med så mange dyktige jenter, som alle har store ambisjoner om å ha en lederrolle i fremtiden. Det er mange søkere til nettopp dette kurset og deltakerne blir valgt ut basert på motivasjonssøknader og CV.

Kurset er delt opp i to moduler. I den første modulen som vi kjørte i oktober samlet vi jentene på Galleriet i Oslo. Deretter gjennomførte vi modul 2 på Skaslien Gjestgiveri nå i januar.

 

Takk for besøket – velkommen tilbake

Det har vært fantastisk flott å ha dere som gjester, sier daglig leder hos Skaslien Gjestgiveri, Elin Skaslien. Vi gleder oss hvert år til å være vertskap for Ungt Entreprenørskap og kurset «Jenter og ledelse».

Perfekt sted for møter og kurs
Translate »