Minneverdige konferanser

Ola Rostad har holdt møter, kurs og konferanser på Skaslien Gjestegiveri en rekke ganger. Tretorget-sjefen er full av lovord.

Konferansekunde Ola Rostad forteller om sine erfaringer med Skaslien.
Konferansekunde Ola Rostad forteller om sine erfaringer med Skaslien.

Tretorget er en innovasjonsbedrift med en rekke spennende og banebrytende prosjekter i typiske skogsdistrikt i både inn- og utlandet. Bedriften har sine røtter på Kirkenær, og selv om Tretorget nå har flyttet kontoradressen til Elverum, er daglig leder Ola Rostad fremdeles stolt av å vise fram det beste av det distriktet har å by på.

Å legge møter og konferanser til Skaslien Gjestegiveri slår aldri feil.

 

Konferanse

Fylte begge salene

Tretorget AS har benyttet Skaslien Gjestegiveri til større og mindre møter, kurssted, styremøter og generalforsamling, og, kanskje det mest minneverdige, 10-årsjubileet for syv år siden.

– I en periode brukte vi Skaslien Gjestegiveri veldig mye. Jeg vil anslå at vi i perioder har hatt et eller annet arrangement der hver andre måned, sier Rostad, og forteller at de ved minst en anledning har klart å fylle begge konferansesalene på gjestegården.

Du vil kanskje lese: 8 Tips til en god konferanse

Minneverdig opplevelse

– Det er ikke få av konferansedeltakerne våre som er relativt godt vant, for å si det sånn. For ikke å snakke om en del av foredragsholderne. Da er det spesielt artig å ta dem med hit til gjestegården. En ting er at alt rundt fungerer profesjonelt og slik det skal. Det er aldri noe å utsette på verken luftkvalitet eller alt det andre som må være på plass. Men det er maten og den profesjonelle servicen som er den store forskjellen. Det er det som gjør et opphold på Skaslien Gjestegiveri til en minneverdig opplevelse, selv for de mest bortskjemte, roser Rostad.

 

Kalv mørbrad anrettet på tallerken

Lokale råvarer

Tretorget-sjefen er selv bosatt i Grue, og synes det er spesielt artig at Skaslien Gjestegiveri i størst mulig grad benytter seg av lokale råvarer.

– Det gjør inntrykk når kokken ikke bare forteller om maten og vinen vi blir servert, men også om hvor og hvordan råvarene blir produsert. Kortreist mat slår alltid godt an. De er flinke til å holde lokale tradisjoner i hevd her på gjestegiveriet, mener Rostad.

Minneverdige konferanser
Translate »