Minneverdig bryllup på Skaslien

-Skaslien er et fantastisk hyggelig sted, mener Eli Skoland. I fjor sommer ble bryllupet til datteren Elise feiret en hel helg til ende på gjestgiveriet.

– Det kunne ikke vært bedre. Det er så hjemmekoselig, men samtidig profesjonelt. Alle gjestene våre storkoste seg, forteller den profilerte reiselivslederen og politikeren Eli Skoland.

Foto fra bryllup på Skaslien.

Kjenner gjestegården godt

Eli Skoland var reiselivssjef i Hedmark i seks år fra midt på 90-tallet til omkring tusenårsskiftet, og har kjent Elin Skaslien siden enda før den tid. I en årrekke var hun også en ledende politiker i Hedmark Høyre, og har blant annet møtt som vararepresentant på Stortinget ved flere anledninger. I begge sammenhenger har hun deltatt på en rekke arrangementer på Skaslien Gjestgiveri.

– Jeg kjenner gjestegården godt, og vet hva de står for. Ikke minst når det gjelder mat og servering. Måltidene på Skaslien er alltid noe utenom det vanlige.

 

Minneverdig bryllup

Da datteren Elise skulle gifte seg i fjor sommer, var ikke Eli Skoland i tvil. Det måtte bli Skaslien Gjestgiveri.

– Vi hadde invitert gjester fra Nord-Norge og Trøndelag og nær sagt hele landet, og det var viktig for oss å finne et sted der alle kunne være samlet fra fredag til søndag. Dessuten jobber både Elise og mannen Kim i Forsvaret, og vi var så heldig å få feltpresten til å stå for vigselen. Vi ønsket også at selve seremonien skulle foregå i hagen, om været tillot det. Skaslien er kjent for å legge forholdene til rette for slike ting.

Både Elin og staben er veldig imøtekommende, og både service og atmosfære er upåklagelig. Det ble et virkelig flott og minneverdig bryllup.

 

Kanskje du har lyst til å lese: Velkommen til det gode selskap

Minneverdig bryllup på Skaslien
Translate »