Smak av jul og juleaktiviteter fremover

Frem mot jul skjer det mye hos oss på Skaslien Gjestgiveri. Kort oppsummert: Lutefiskaften, akevittaften, stor julebuffet tre kvelder  (julebord), familiejulebord, julemarked og julelunsj. Her er datoene.

Gjennom hele november og desember er det jul som gjelder hos oss. Vi begynner med lutefiskaften tidlig i november, fortsetter med akevitt- og ølaften, vårt tradisjonelle julebord (tre datoer), familejulebord, julemarked og avslutter med  julelunsjbord.

9. november: Lutefiskaften

Lørdag 9. november er det lutefisk med godt tradisjonelt tilbehør som spiller hovedrollen på middagsbuffeten hos oss. Derfor har vi kalt denne kvelden for lutefiskaften. Samtidig har vi også både rakfisk og pinnekjøtt.

Du kan lese mer om luftefiskaftenen her.

Pris pr. person: kr 655,-.

Påmelding til:

(Merk påmeldingen med Lutefiskaften)

gjestgiveri@skaslien.no

eller på tlf. 62 94 66 66

23. november: Akevittaften

Lørdag 23. november følger vi opp med akevitt- og ølaften. Du vil da få servert en 3-retters middag som Gotmar anbefaler akevitter og øl til. Gotmar har også i år med seg ett av sine akevittforedrag og et utvalg smaksprøver. Akevittkveldene vi har hatt sammen med Gotmar tidligere har vært svært populære, morsomme, lærerike, og ikke minst velsmakende.

Du kan lese mer om Akevittaftenen her. 

Pris pr. person: kr 699,-.

Påmelding til:

(Merk påmeldingen med Akevittaften)

gjestgiveri@skaslien.no

eller på tlf. 62 94 66 66

A la carte julemeny klar 11. november

Allerede mandag 11. november kan du nyte en middag fra vår a la carte julemeny. Denne menyen har vi både ukedager og helg – helt frem til jul. Her er det bordbestilling og dersom dere er flere enn 8 personer, ber vi om at dere forhåndsbestiller meny.

Forhåndsbestill meny (flere enn 8 personer) på:

Bordbestillling:

gjestgiveri@skaslien.no

eller på tlf. 62 94 66 66

Tre julebordbuffet-kvelder:

29. og 30. november – Julebordbuffet m/julerevy

6. desember – Julebordbuffet m/underholdning

Fredag 29. og lørdag 30. november samt fredag 6. desember er det juleborddager og du må bestille i forkant. Fra vår store julebord-buffet kan du velge både kalde og varme retter av kjøtt og fisk med masse godt tilbehør. Etter middagen setter vi opp vårt dessertbord. Etter middag er det dans for den som ønsker å svinge seg på dansegulvet.

Her kan du lese mer om julebordene.

Pris pr. person julebordbuffet m/julerevy (29.11. og 30.11.): kr 749,-.

Påmelding til:

(Merk påmeldingen med Julebordbuffet og dato du ønsker å komme)

salg@skaslien.no

eller på tlf. 62 94 66 66

Fredag 6. desember inviterer vi til enda en stor julebordbuffet. Og vi serverer underholdning til middagen denne kvelden også. Da får vi besøk av ei komedie-gruppe.

Pris pr. person julebordbuffet m/underholdning (6.12.): kr 699,-.

Påmelding til:

(Merk påmeldingen med Julebordbuffet 6. desember)

salg@skaslien.no

eller på tlf. 62 94 66 66

8. desember: Familiejulebord

Mange har gjort det til en tradisjon å samle familien til julemiddag hos oss. Søndag 8. desember ønsker vi velkommen til vårt familiejulebord. Vi har to bordsettinger – den første kl. 14:00 – den andre kl. 17:00 og vi har bordbestilling denne dagen.  For oss er det kjempetrivelig å se så mange familier – fra de aller yngste til de aller eldste kose seg sammen rundt middagsbordet. Denne førjulssøndagen kommer også nissen innom med sin nissegløgg.

Pris pr. person familiejulebord: kr 475,-. (Barn under 6 år gratis).

Bordbestilling:

gjestgiveri@skaslien.no

eller på tlf. 62 94 66 66

14. desember: Julemarked og familiedag

Ute på Stabburstun holder vi fyr på bålet hele dagen. Her er det varm gløgg og salg av juletre, fuglenek, julemat og spennende godsaker fra våre samarbeidspartnere.

Både på Stabburtunet og inne i Gjestgiveriet er det masse spennende utstillere med smakfulle nisjeprodukter fra regionen, husflid, håndarbeid, og mye mer. Mellom kl. 12:00 og 17:00 serverer vi julegrøt, liten og stor juletallerken, kaffe og julekaker inne på Gjestgiveriet. Markedet er åpent fra 12:00 til 17:00.

Mellom kl. 17:00-1800 er det stengt mens vi gjør de siste forberedelsene til kveldens a la carte, som åpner kl. 18.00. Da anbefaler vi å bestille bord.

Bordbestilling:

gjestgiveri@skaslien.no

eller på tlf. 62 94 66 66

18.-19. desember: Julelunsj

 

 

Smak av jul og juleaktiviteter fremover
Translate »