Kåret til månedens bedrift av NHO Innlandet

Å bli kåret til månedens bedrift av NHO Innlandet (som består av 2000 medlemsbedrifter) gjør oss skikkelig stolte, sier Elin og Ottar Skaslien. – Dette kom overraskende på oss, men er dessto mer gøy og inspirerende, sier ekteparet som har drevet Skaslien siden 1983. 

Glåmdalen 21082018
Foto: Faksimile fra Glåmdalen 21. august 2018. Fra venstre Grue-ordfører Wenche Huser Sund, eierne Ottar og Elin Skaslien og kommunikasjonsrådgiver Linn Alice Slora i NHO Innlandet.

Denne utmerkelsen kom overraskende på oss. Å bli kåret til månedens bedrift av NHO Innlandet som består av   2000 medlemsbedrifter er stort. Likevel er det tilbakemeldingene fra gjestene våre som betyr aller best for oss i det daglige, sier Elin og Ottar.

Matkvalitet og fokus på fornøyde kunder

I sin begrunnelse sier NHO Innlandet at Skaslien Gjestegiveri har sterkt fokus på matkvalitet og å ha fornøyde kunder. De har funnet sin egen nisje i et krevende marked og de er opptatt av å ha ansatte med fagutdanning. At Skaslien det siste året har hatt tre medarbeidere i staben som har bestått sitt fagbrev synes vi er et viktig kriterium for å lykkes, sier kommunikasjonsrådgiver Linn Alicia Slora Kristiansen i NHO Innlandet, til avisen Glåmdalen.

Gjør oss stolte

Alle våre ansatte legger ned en fabelaktig jobb hver dag og skal ha en stor del av æren for denne utmerkelsen, sier Elin. Vi er alle topp motivert og gjør vårt ytterste for at gjestene våre skal føle seg ivaretatt og 100 prosent fornøyd.

Kanskje du har lyst til å lese: Det står skrevet i gjesteboka.

 

 

Kåret til månedens bedrift av NHO Innlandet
Translate »