Helaften med utsøkte viner til velsmakende mat på Skaslien Gjestegiveri

Er du glad i gode mat- og vinopplevelser må du få med deg denne happeningen. Fredag 13. april er vi så heldige å få besøk fra vingården til Jean-Claude Boisset, og det er vinprodusenten selv som kommer. Kokkene på Skaslien Gjestgiveri har satt sammen en smakfull og vårlig 4-retters meny, der vinen er tilpasset den enkelte rett.

Skaslien og Elin inviterer til helaften med utsøkte viner til velsmakende mat.
Skaslien og Elin inviterer til helaften med utsøkte viner til velsmakende mat.

Bak vinene denne kvelden står altså den meget kvalitetsorienterte franske vinmakeren, Jean-Claude Boisset. Og maten, den er selvfølgelig lokal. Kortreist og ren mat er viktig for oss på Skaslien Gjestegiveri. Derfor bruker vi mest mulig lokale, økologiske råvarer og råvarer fra dyr som lever ute store deler av året.

 

Unik mulighet til å treffe en vinprodusent

Gjennom måltidet vil Jean-Claude Boisset guide oss gjennom sine 5 utvalgte viner til den spesialkomponerte vårmenyen. Boisset vil fortelle om historien bak vinene du får i glasset, om området, druene, jordmonnet og hvorfor vinene derfra er så ettertraktet.

Mat og vin – i harmoni

Gå ikke glipp av denne utrolige mat- og vinopplevelsen! Kvelden passer for alle som er glad i gode smaksopplevelser. Kanskje er du også nysgjerrig på hva Boisset legger vekt på når han velger vin til mat. Her vil du garantert få mange gode tips. Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull aften.

Første temakveld av flere

Winemakers Dinner er den første av flere temakvelder på Skaslien Gjestegiveri. – Neste måned blir temaet selvfølgelig 17. mai og i juni ser vi for oss midtsommer, sier daglig leder Elin Skaslien. Hvilke temaer som kommer utover ettersommeren og høsten røper vi ikke riktig ennå.  Vi lover imidlertid at også det skal bli smaksrike opplevelser hvor lokale sesongbetonte råvarer kommer til å stå i høysete.

Men aller først ønsker vi velkommen til Winemakers Dinner den 13. april. Vi gleder oss til å høre Jean-Claude Boisset selv presentere sine utvalgte viner og hans tips til hvordan velge vin til maten.

Tidspunkt: Fredag 13. april kl. 19:00

Pris pr. person: kr 925,- (inkl. viner til menyen)

Påmelding innen fredag 6. april til gjestegiveri@skaslien.no

NB: På grunn av for få påmeldte må vi dessverre utsette Winemakers Dinner-arrangementet vårt.

Helaften med utsøkte viner til velsmakende mat på Skaslien Gjestegiveri
Translate »