Sommerens matopplevelse

I sommer la Hamar Arbeiderblads matanmeldere, Hanna og Henriette, turen til Skaslien Gjestegiveri for å teste middagsrettene. – Med 27 av 30 mulige poeng er vi skikkelig stolte, sier daglig leder Elin Skaslien. – Vi er opptatt av kvalitet.

Oppslag i Hamar Arbeiderblad 27. juli 2018
Oppslaget i Hamar Arbeiderblad gjør oss stolte, sier daglig leder hos Skaslien Gjestegiveri, Elin Skaslien.

Når matanmelderne sier at serveringen hos oss er sommerens matopplevelse, vet vi at vi har lykkes med konseptet vårt, sier Elin. Hun berømmer kokkene sine som er lidenskapelig opptatt av den gode smaksopplevelsen og bruk av kortreiste råvarer.

Vår mat skal være kortreist, lokal, regional og norsk. Vi er glade over å ha mange gode leverandører lokalt – både når det gjelder kjøtt, og grønnsaker.

 Les mer om våre lokale leverandører her.

Dette sier HA om Skaslien Gjestegiveri:

  • Hyggelig og proff service
  • Innlandsmat på sitt beste
  • Få, men nydelige retter

… og slik ble de 27 poengene fordelt:

  • Miljø     5
  • Meny    5
  • Mat       6
  • Service 6
  • Pris       5

Ekte, norske og sommerlige smaker

Hanna og Henriette sier blant annet at: «Det er ekte, norske og sommerlige smaker. Dette er førsteklasses mat lagd av kokker som kan sitt fag. Det er harmoni både i farger og smaker. Jeg er rett og slett imponert, understreker Hanna. … Og jeg skal innom her igjen, sier Henriette.

Vi takker for det hyggelige besøket og ikke minst for omtalen, sier Elin Skaslien. Vi ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anledning. Vårt kjøkken  jobber kontinuerlig med å utvikle nye retter og smakskombinasjoner.

Sommerens matopplevelse
Translate »