Det står skrevet i gjesteboka

«Tusen takk for hyggelig opphold i fem dager. Takk for koselig velkomst på rommet med roser, eplesaft og godteri. Dere får fem stjerner!»

Disse godordene står å lese i gjesteboka til Skaslien Gjestgiveri. De er skrevet av et ektepar fra Aremark som feiret 54-årsdag på gjestgiveriet. Ekteparet roser for øvrig både maten og servicen. «Nydelig dekket bord med lys og servietter.»

Dere har den beste maten

Det kan være inspirerende å bla litt i gjesteboka til et gjestgiveri som har vunnet priser for sitt kjøkken, og som er omtalt i boka om de 55 mest eksotiske overnattingssteder her i landet. Ikke overraskende er matopplevelsen et gjennomgangstema. De fleste har enkelt og greit takket for god mat og servering, men noen har gjort mer ut av det: «Dere har den beste maten. Nydeligste utseende og herligste betjeningen. Stor takk!», skrev for eksempel en begeistret middagsgjest i vinter.

 

Kanskje du har lyst til å lese: Velkommen til det gode selskap

 

Her var det koseleg å vera

Det er slett ikke bare glomdøler og solunger som har lagt igjen en vennlig hilsen. Ifølge gjesteboka har Skaslien hatt besøk fra store deler av landet og vel så det. «Hei og tusen takk for en fantastisk mottakelse når vi kom så sent. Nydelig kvelds fikk vi.», skrev damene i Fyllingen Bowling etter et vårbesøk i 2016. Og et vennepar fra Nord-Gudbrandsdal skrev dette i fjor sommer: «Her var det koseleg å vera. God mat og trivelig på alle måter.». Også en og annen utlending har funnet veien til de dype Finnskogene. Vi klarer for eksempel å tyde disse tyske ordene:  «Danke für die freundliche Aufnahme.»

 

Kanskje du har lyst til å lese: Minneverdige konferanser

 

Dagen ble perfekt, mye takket være dere

«Tusen takk for god mat og servering ved minnesamværet.» Noen av ordene er mer rørende enn de andre, tenker vi. Som disse, som et nybakt, ungt ektepar fra Braskereidfoss skrev for ikke så lenge siden: «Tusen hjertelig takk for ekstremt god service, vennlighet, tålmodighet og samarbeid med dere i forbindelse med vårt bryllup. Dagen ble perfekt, mye takket være dere. Ingen over, ingen ved siden av, bare under.»

Se selv, neste gang du er innom. Det står i gjesteboka!

Det står skrevet i gjesteboka
Translate »