Catering til festdagene

Fest- og høytidsdagene kommer på rekke og rad utover våren og sommeren. Skal du ha mat til et sommerselskap, konfirmasjonsselskap, barnedåp, bryllup eller andre arrangement, har vi mye godt å velge i på cateringmenyen vår.

Catering leveres fra Skaslien Gjestgiveri

Vi leverer catering til både store og små arrangementer, og selvfølgelig til private selskaper.

Vi er opptatt av at du skal få akkurat det du ønsker på selskapsbordet fra oss. Derfor supplerer vi gjerne med de rettene du ønsker. Og vi garanterer rause porsjoner, og hjemmelaget mat, laget fra bunnen av med de beste råvarene, understreker Ottar Skaslien. Vi tilbereder blant annet grønnsakene på ulike måter og lager alltid våre egne naturlige smakstilsetninger.

 

Flere velger catering

Flere og flere, både private, bedrifter og organisasjoner velger å bestille mat til selskapene sine. Vi pakker maten godt, så det er ingen fare om du bor et stykke unna.

Levering kan ordnes både til Åsnes, Våler, Kongsvinger, Eidskog, Sør-Odal så vel som Nord-Odal. Skal maten leveres kald, er rekkevidden enda lengre! Vi har ved flere anledninger også levert catering til Oslo.

 

Se catering-menyen ved å klikke her.

 

Imponér gjestene rundt bordet

Er det noe gjestene snakker om etter selskapet, er det maten. For å være sikker på at vi kan håndtere bestillingen din, ser vi helst at du tar kontakt med oss i god tid – spesielt dersom det er store selskaper. Dette for å sikre et best mulig resultat og et vellykket selskap.

– Men, vi er også er flinke til å kaste oss rundt og ta en hastebestilling, understreker Ottar. Vi vil uansett snakke med deg om selskapsbordet skal inneholde noen for vegetarrett, eller om det er allergener som vi må ta hensyn til.

For bestilling – ring oss på telefon 62 94 66 66 eller ta kontakt på e-post gjestgiveri@skaslien.no.

Alle oppgitte priser på catering forutsetter at kunden selv henter maten hos oss på Skaslien Gjestgiveri. Fat og skåler må leveres tilbake neste virkedag, så sant ikke annet er avtalt.

Catering til festdagene
Translate »