66 års jubileumslunsj

«Når man blir 66, da gjør man som man vil» sang Wenche Myhre. Årene flyr avgårde, og nå er det hele 66 år siden eventyret Skaslien Gjestgiveri startet.

Elin og Ottar Skaslien er vertskap og eiere
Skaslien Gjestgiveri er 66 år – Elin og Ottar Skaslien inviterer til jubileumslunsj med meny fra 50-åra

1952 var året da bestemor Kirsten startet det vi i dag kjenner som Skaslien Gjestgiveri. Det sies at de første overnattingsgjestene leide Kirstens soverom, mens Kirsten selv lå under kjøkkenbordet.

Dette betyr at vi i år fyller 66 år, og da må det være lov til å feire mener Ottar og Elin Skaslien.

Meny fra 50-tallet

– Etter gjennomgang fra gamle menyer har vi kommet frem til at vi ønsker å tilby fleskepannekaker med salat som hovedlunsj disse dagene.

Dersom noen ønsker annet å spise tilbys også dagens suppe og elgekarbonade på ertestuing med stekte poteter forteller Elin.

 

To uker med jubileumslunsj til jubileumspris

Elin og Ottar er stolte over historien til Skaslien Gjestgiveri, og det å feire 66 år med en jubileumslunsj passer bra etter en hektisk sommer.

– Det har vært mye å gjøre i sommer med større grupper på besøk over lengre tid, samtidig som vi skal ha noe ferieavvikling. Men med ansatte som leverer god kundeservice og god omtale i media er det jo bare gøy!

Jubileumslunsjen tilbys i to uker med start mandag 17. september til siste dag fredag 28. september. Vi har en fast pris på kr 150 disse dagene hvor kaffe er inkludert. Vi håper mange har lyst til å feire med oss, og nyte en god lunsj i våre lokaler sier Elin og Ottar.

Bordbestilling anbefales

– For jubileumslunsjen er det naturlig at vi bruker den «gamle» delen av gjestgiveriet, sier Elin. Der er det begrenset antall plasser, så vi anbefaler bordreservering. Men kommer du til oss uten reservasjon så er du selvsagt hjertelig velkommen så lenge vi har ledige plasser.

 

Bordreservasjon jubileumslunsj

 

Verification

 

Du har kanskje lyst til å lese: Oppstartsåra: Startet med småbruk og bygdekokkejobb

66 års jubileumslunsj
Translate »