Siste nytt

Tusen takk og husk!

Tusen takk og husk!

 

Vi må få starte med å takke for besøket av alle de fine mennesker som kom til oss 17. mai.

Vi er jo vant til å ha mange på buffet hos oss. Men i år så gikk ikke det.

Men masse folk og god stemning var det likevel:) 🙂

Men vi takker for besøket og tålmodigheten denne fine litt dagen.

Så vil vi få minne dere på.

At selv om vi har stengt lunsjen enn så lenge,

så tar vi imot grupper som er over 10 pers.

Så ønsker dere å bestille lunsj til deg og dine venner eller kollegaer.  Så ring 62946666 eller send en mail: Gjestgiveri@skaslien.no

17. MAI FEIRING

17. MAI FEIRING

17. MAI ER VI SÅ GLAD I.

Velkommen til 17. mai feiring også i år her på Skaslien.

Naturlig nok blir det ikke buffet i år men en herlig 3 retters middag.

Vi vil ha to bord – settinger og kun bordbestilling denne dagen for best mulig kontroll.

Vi tar i bruk flere lokaler og gleder oss til å ønske deg/dere velkommen.

Du kan bestille bord til kl. 14.00 eller 17.00.

Tlf: 62946666 eller Gjestgiveri@skaslien

  ( Barn kan bestille sammen meny til halv pris. Men vi vil selvsagt ha både pølse i lompe og ispinne til de som ønsker dette)

Forrett

Soppsuppe
Sopp, persillolje, krutonger

Kr 125,-
M/H/SU

Hovedretter

Ovnsbakt Laksefilet
Agurksalat, sitron, urterømme
mandelpoteter
Kr 270 ,-
F/M

Svinenakke
Vår surkål, gulrot
svinesaus, poteter
Kr 230 ,-
M/SU/SE

Helstekt okseindrefilet
Sauterte grønnsaker, brokkoli
Rødvinssaus, stekte poteter
Kr. 345,-
M/SU

Vegetartallerken
Kr 230,-

Desserter

Bestemors Kirstens Semulepudding
Bær, aronia og bringebærsaus
bakverk
Kr. 110,-
MA

Skasliens iskake på mandelbunn, frukt og bringebærcoulis
Kr 130,-
M/MA/E

ALLERGENER:
EUs matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

B=BløtdyrBY= ByggC= SelleriE= EggF= FiskH= HveteHE= HavreHN= HasselnøttM= MelkMA= MandelR= RugS=Skalldyr SE=SennepSF=SesamfrøSO=SoyaSP=SpeltSU=SulfittV=Valnøtt

VI ÅPNER IGJEN FORSIKTIG DEN 4. MAI

VI ÅPNER IGJEN FORSIKTIG DEN 4. MAI

 

EN GLEDELIG NYHET.

Et lite lysglimt i tiden vi er oppi nå. Vi velger å åpne som smått igjen.

Vi inviterer  våre gjester til middag i restauranten fra man. 4. mai

Kjøkkenet vil lage nydelig mat mellom 16.00-19.00 i første omgang.

Restauranten er åpent til kl. 21.00

Vi gleder oss til å se deres alle og håper dette bare er starten.

Husk å kontakte oss for bordbestilling, så vi kan planlegge og tilrettelegge best mulig.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss:)

Håper å høre fra dere på tlf: 62946666 eller Gjestgiveri@skaslien.no

 

 

 

EN ANNERLEDES PÅSKE.

EN ANNERLEDES PÅSKE.

 

Ja, vi er nå inne i en tid som er vanskelig å forstå. Det at vi  i løpet av så kort tid, skulle møte så mange omveltninger.

En hel verden står «sammen» mot en stor og vanskelig fiende. Det er vanskelig å ta det innover oss, at denne gangen gjelder det alle på lik linje. På en eller annen måte så blir vi alle rammet. En ting vi er veldig enige om, er at vi alle vil få fjernet dette. Det er ekstremt vanskelig å tenke seg til hvordan ting skal bli i verden, i Norge og ikke minst på lille Kirkenær når stormen er over. Men, vi tenker positivt og gjør det vi kan for bli med på denne dugnaden som er så viktig. Alle våre ansatte er permitterte. Igjen på hotellet er Elin, Ottar og Morten som eier Skaslien. De tre er skjønt enig om at denne krisen er den verste de har vært borti. De holder hotellet åpent til overnatting, inkludert frokost. Det er fremdeles et samfunn som må gå videre. Det er flere arbeidere som jobber i industrien i Grue og som bor på Skaslien hele året. Vi er avhengig av hverandre. Utgiftene er jo likevel tilstede, så man må gjøre det man kan for å begrense skaden og skaffe noen inntekter. Man tar alle forhåndsregler, både i forhold til avstand, renhold og andre restriksjonene som vi må ha i disse tider. Elin kan fortelle at det er veldig rart å være på hotellet nå. Uten sine fine ansatte, eller alle de flotte kundene. Det er jo de som gjør hotellet og atmosfæren. Vi gleder oss veldig til vi kan se frem til å ta i mot alle igjen. Nå får man benytte muligheten til å ønske alle en så god Påske de kan ha. Kos dere med god mat, gjerne bruk litt tid på den. Vær med familien, ring noen som sitter alene, og hold dere friske. Husk, vi selger gavekort hvis du vil gi bort en gave til noen du er glad i. Du finner de her på nettsiden. God Påske.

Tusen takk for maten fra 4.600 besøkende

Tusen takk for maten fra 4.600 besøkende

Til sammen 4.600 middagsporsjoner med kjøttkaker på dag 1 og kylling på dag 2 fra Skaslien Gjestgiveri fikk bein å gå på under Grueturneringen. – Vi er kjent for den gode matserveringen vi har hatt gjennom alle år, sier turneringsansvarlig Roy Bråthen.

Les mer

Catering til festdagene

Catering til festdagene

Fest- og høytidsdagene kommer på rekke og rad utover våren og sommeren. Skal du ha mat til et sommerselskap, konfirmasjonsselskap, barnedåp, bryllup eller andre arrangement, har vi mye godt å velge i på cateringmenyen vår.

Les mer

Hanna og Tommy stortrives som kokkelærlinger

Hanna og Tommy stortrives som kokkelærlinger

Ottar Skaslien er vår læremester nummer en, sier de to kokkelærlingene Hanna Veitsle og Tommy Nordvang.  Hanna er 2. års lærling og skal avlegge fagprøven til sommeren, mens Tommy er 1. års lærling. Det er nå vi virkelig lærer matfaget, sier de to lærlingene.

Les mer

Perfekt sted for møter og kurs

Perfekt sted for møter og kurs

For oss er Skaslien Gjestgiveri det perfekte stedet når vi tar med oss et 30-talls jenter i alderen 16-18 år på kurset «Jenter og ledelse», sier Sanne Skjørland i Ungt Entreprenørskap Akershus.

Les mer

Skaslien Gjestgiveri ble som et hjem for oss

Skaslien Gjestgiveri ble som et hjem for oss

Det har vært en annerledes og morsom sommer hos oss på Skaslien Gjestgiveri. Vi har hatt mange overnattingsgjester generelt samt egne og bestilte arrangementer. I tillegg har vi vært så heldige og  fått være vertskap for de som har jobbet med produksjonen av Farmen.

Les mer

Translate »