Selskapsmeny

Enhver anledning er en god anleding! Selskapsmenyen gjelder for selskap/grupper over 10 personer.

Selskapsmeny 2019

Forretter

Semigravet (lettgravet) laks

Grønnsakpurè, syltede grønnsaker

Kr 130,-

¤

Marinerte reker

Salat, dressing

Kr  125,-

¤

Spekeskinke

Melon og mango

Kr 125,-

¤

Skasliens gravede elg fra Solør,

Pepperrotrømme, salat og krutonger

Kr 130,-

¤

Speket, røkt elghjerte

Salat, krutonger, pepperrotrømme

Kr 130,-

 

Hovedretter

Alle hovedetter serveres på tallerken, 1 gang

 

Baconsurret kyllingbryst,

Estragonsaus og sesongens grønnsaker, poteter

Kr 250,-

¤

Helstekt kalvekam

Rødvinsaus, sesongens frisk grønnsaker, poteter

Kr 370,-

¤

Helstekt svinefilet

 sesongens grønnsaker, Estragonsaus,

eller Choronsaus (tomatisert bearnaisesaus),  poteter

Kr 250,-

¤

Okse-indrefilet, helstekt-

Sesongens friske grønnsaker, rødvin- eller bearnaisesaus, poteter

Kr 350,-

¤

Helstekt okse- ytrefilet,

Rødvin- eller bearnaisesaus, sesongens friske grønnsaker, poteter

Kr 298,-

¤

Rosastekt rundbiff av elg, skogssaus med sopp og solbær

Sesongens friske grønnsaker, poteter

Kr 270,-

¤

Ovnsbakt/dampet laks

Fennikkel-agurksalat, kremet fiskesaus, poteter

Kr 280,-

Alle våre hovedråvarer er fra norske leverandører, og så langt som mulig fra lokale produsenter.

Vi kan også levere alle typer steik; kalv, okse, svin, elg osv. –

både økologisk/kortreist og konvensjonelt.

Ved ønske om lokale/økologiske råvarer,  må vi ha ca 1 mnd.bestillingstid før selskapet.

Våre leverandører av lokalt kjøtt er; svin/Julie/Jung og Botilsrud, Skyrudsmoen

Storfe: Jung, Omsted, Drageli

Lam; Bakken og Smestad

Elg; Solør Viltforedling

Egg leveres fra Sander Gård, Kirkenær

Andre råvarer grønnsaker/bær etter sesong; Skarstad, Bama

Priser på lokale/økologiske råvarer på forespørsel.

Vi antyder et tillegg for økologsk/frittgående dyr à ca kr 100,- pr.pers.

 

Desserter

Sitruspannacotta

bringbærcoulis, sjokolade, sitronmelisse

Kr 130,-

¤

Skasliens egen sjokolademoussè

Bringebærcoulies, frukt, sjokolade og sitronmelisse

Kr 135,-

¤

Vår tradisjonelle karamellpudding

Krem og karamellsaus

Kr 130,-

¤

Vår egen Dajmiskake på mandelbunn

Friske bær og frukter, sjokoladepynt

Kr 135,-

 

I sesong:

Friske jordbær  med vaniljesaus og sjokoladekake

Kr 125,-

¤

Vaniljeis med rabarbrasuppe

Kr 115,-

 

 

Hva våre menypriser inkluderer;

Tilgang på festlokalet etter kl 16.00 dagen før selskapet, hvis mulig

 – eller etter avtale.

 

Festlokalet kan som regel disponeres til 02.00 dagen festen holdes, eller avtales individuelt.

 

Kom til ferdig dekket festbord!

Ved selskap i våre lokaler er følgende inkluder i menypris;
Lokalleie
Istandsetting av selskapslokalet
Oppdekking av festbordet med duker, servietter og lys.
Opprydding og rengjøring etter festen.
Servitører i forhold til antall gjester – fram til 02.00

Hvis dere som vertskap har andre ønsker-  og gjerne vil pynte festbordet selv, er det helt i orden – avtales gjerne  i god tid før selskapet.

Kokker og servitører fra ankomst til avreise er også inkludert i menypris –

tillegg for servitør etter kl 02.00 – ved for eksempel servering av nattmat etter selskapet.

Blomsterdekor til festbordet er ikke inkludert i menyprisen!

 

Kaker til kaffen;

Vi kan bestille kaker fra vår lokale baker/conditor – og servere kaker og kaffe til gjestene.

Kaffe m/påfyll – til kakene                                                                                          kr 45,- pr.pers

Eller dere kan gjerne ha med deres egne kaker,

Servering egne kaker og kaffe m/påfyll, rydder etter servering.                kr 75,- pr.pers.

Leie av musikkanlegg  for avspilling fra PC eller telefon, pr. kveld              kr 1000,-

Barsalg av br.vin stenger kl 01.00 og øl/vin til 02.00 – lovpålagt.

Om dere ønsker å benytte dere av orkester eller annen musikk under selskapet,

må også musikken avsluttes kl 02.00

Skaslien Gjestgiveri er en Mesterbedrift med over 60års erfaring, og er lærlingebedrift siden 1985.

Vi har faglærte kokker og dyktige kokkelærlinger.

Våre faste servitører har gode kunnskaper i faget, og mange har lang erfaring fra yrket. De tar ansvar for at samarbeid mellom kjøkken og servering går knirkefritt.

 

Dere som vertskap skal føle dere trygge på kvalitet og gjennomføring av festmiddagen som leveres hos oss.

 

Vi ønsker hjertelig velkommen til oss!

 

PS; Vi har også gode hotellrom til leie for gjester som ønsker overnatting.

 


Betingelser:
Det forutsettes at hele selskapet velger samme meny ved selskap/gruppe over 10 personer, om ikke annet er avtalt.
Meny- og drikkevalg for arrangementet må være meldt til Skaslien Gjestgiveri 3 uker før arrangementsdato.
For at vi skal kunne yte vårt beste i forhold til servering og mat, ber vi om å få beskjed i god tid vedrørende matallergi/intoleranse, diabetes, vegetar, barnemeny og eventuelt spesielle dietter.
Bindende antall gjester meldes til Skaslien Gjestgiveri senest 2 dager før arrangementet.
Avbestilling/ ”No Show” samme dag, eller senere enn 48 timer før arrangement, vil bli belastet med full kuvertpris.
Lokale, servering, duker og lys er inkludert i menyprisene- der ikke annet er avtalt.
Arrangør av selskapet holder egne blomster til festbord.

Translate »