Morsdagsmeny

Morsdagsmeny serveres søndag 10. februar kl 14:00-19:00.

-MORSDAGSMENY 2019-

Forretter

Blomkålsuppe

Blomkål, krutonger, persilleolje

H/M

Kr 110,-

Porchetta – urtefylt svineribbe-rull

Rødkål, brokkoli, estragonsaus,mandelpoteter

SU/M

Kr 225,-

 

Hovedretter

Ovnsbakt ørretfilet

Agurk-fennikelsalat, rømmesaus m/vårløk,

mandelpoteter

F/M

Kr 275,-

Biff av norsk ytrefilet storfe

Bakte rotgrønnsaker, brokkoli, tomat,

Bearnaisesaus, stekte poteter

Kr 295,-

Vegansk gryte

Kr 210,-

 

Desserter

Vaniljepannacotta, limemarinerte Bjørnebær

Bakverk, sjokoladepynt

Kr 125,-

M

 

Skasliens iskake på mandelbunn

Frukt, bringebærcoulies

E/M/MA/SO

Kr 125,-

 

Forklaring allergener, nummer under hver rett.

Translate »