Catering

SKASLIENS CATERING MENY

CATERING 2020

TRADISJONELT KOLDTBORD

(min. 10 pers.)
Pepperlaks F/SE, Tomatsild F, Røkelaks F, Eggerøre E/M, Spekeskinke, Rømme M, Roastbeef , Remulade E/M/SE
Saltet, røkt kokt svinebog , Waldorfsalat C/E/M/V, Potetsalat E/M/SE, Frisk salat, Vinaigrette -dressing E/SE/SU, Karbonader ( kalde) M
Hele nøttebrød H/V, Smør M

Kr 280,-

SKASLIENS KOLDTBORD

(min. 10 pers.)
Pepperlaks F/SE,Røkelaks F, Eggerøre E/M, Gravet laks F/SE/SU – Sennepsaus SE, Reker S, Majones E, Sitron, Spekeskinke, spekepølse, Rømme M
Potet salat E/M/SE, Roastbeef , Remulade E/M/SE,Tomatsalat SU, Frisk salat, Vinaigrette- dressing E/SE/SU
Saltet, røkt kokt svinebog, Waldorfsalat C/E/M/V, Krydderboller , tomatsaus (Kaldt)
Hele nøttebrød H/V, Smør M

kr 320,-

SPEKEMAT-ANRETNING

(min.10 pers.)
Spekeskinke, Spekepølse SU, Fenalår, Potetsalat E/M/SU, Eggerøre E/M, Frisk salat,Vinaigrette-dressing E/SE/SU
Rømme M, Flatbrød H/HE/R, Helt nøttebrød H/V, Smør M
Kr 260,-

 

Tapas 1 

(min.10 PERS.)
Soyamarinert laks, soyasaus SP/H, Lefse med ostekrem og røkelaks H/M/F, Lefse med ostekrem og spekepølse H/M, Pastasalat med reker og grønnsaker H/C/S
Spekepølse og ost M, Urtebakt kyllingbryst, Tomatvinagrette SU, Tomatsalat med fetaost SU/M, Oliven
Krydderboller i tomatsaus SU, Urtepoteter, Brie og rosinkompott M, Brownies M/H/V/E
Hele nøttebrød og smør M/V/H
Kr 330,-

 

TAPAS II

(min.10 PERS.)
Hvitløk og chilimarinerte reker S, Soyalaksmarinert laks, soayasaus SP/H, Lefse med ostekrem og røkelaks H/M/F
Melon og ruccolasalat, balsamicodressing SU, Tomatsalat med fetaost SU/M, Spekepølse og ost M, Aioli E/SE
Oliven, Brie og rosinkompott M, Krydderboller i tomatsaus SU, Baconsurrede dadler, Urtebakt kyllingbryst, Urtepoteter
Hele nøttebrød, focaccia og smør V/H/M
(Min.10 pers.)

kr 350,-

Tapastallerken

Lefse med røkelaks, kokt egg, reker,salamirull, ost, marinert kyllingbryst,Tomatvinagrette, frukt, grønnsaker, brownies, nøttebrød og smør

H/M/F/E/S/V/SU

Kr 210,-

 

SNITTER 

3 snitter + karbonadesmørbrød, Reker/majones E/H/M/S, Roastbeef/remulade E/H/M/SE,

Karbonadesmørbrød lev. kalde BY/H/HE/M/R/SF

Kr 170,-

4 Snitter

Skinke / italiensk salat E/H/M/SE, Reker /majones E/H/M/S, Røkelaks/eggerøre E/F/H/M
Roastbeef/remulade E/H/M/SE
Kr 150,-
Baguette med ost/skinke/salat/agurk/tomat og paprika  H/M ( min 10.p)

Kr 85,-

VARMRETTER/Gryteretter (min. 10 pers.)

Tomatisert Oksegryte

Paprika, løk, gulrot, sjampinjong, ris, salat, dressing, hele nøttebrød og smør, E/H/M/SE/SU/V

                                                                                                                                                                             220,-

Svinegryte m/tomatsaus 

Paprika, løk, gulrot, sjampinjong, ris, salat, dressinghele nøttebrød og smørn – E/H/M/SE/SU/V

                                                                                                                                                                               205,-   

Vår Lapskaus tyttebær og flatbrødH/HE/R

                                                                                                                                                                                 155,-

Storfehakk tyttebær og flatbrød  H/HE/R

                                                                                                                                                                                  160,- 

Kyllinggryte/tomatsaus 
Paprika, løk, gulrot, pastinakk, ris ,salatdressing, hele nøttebrød og smør  E/H/M/SE/SU/V

                                                                                                                                                                                    195,- 

Viltgryte m/elgkjøtt og fløtesaus 
Løk, gulrot, sjampinjong, selleri, ris, salat, dressinghele nøttebrød og smør E/H/M/SE/SU/V/C

                                                                                                                                                                                  250,-

 

Julemat catering 2020

 

             Varmretter:             

Ribbe, pølse, medisterkaker, surkål og poteter, sennep, tyttebær

kr 285,- (SE/SU)

Pinnekjøtt med kålrotstappe, sjy og poteter

  kr 370,-  (SU)

Lefse kan leveres i tillegg, pr. pers. 2 stk.

kr   20,- (H)

Alle disse hovedrettene leveres serveringsklare, beregnet for servering to ganger

 

Juletallerken : Ribbe, pølse, medisterkake, surkål, poteter, sennep og tyttebær

En gangs servering   185,- SE/SU

 

Desserter:

Hjemmelaget karamellpudding, liter/5 pers m/krem og karamellsaus

 kr  250,- (E/M)

Riskrem med rød saus, liter/ca 4 -5 pers.

kr  200,- (M)

 

    Julebord:       

Kaldretter:   

Pepperlaks, røkelaks, remulade, tomatsild, eggerøre,

roastbiff, potetsalat, juleskinke, waldorfsalat, sylte, sennep,

frisk blandet salat og dressing.

Varmrett:

Ribbe, pølse, medisterkake, surkål og kokte poteter.

                          Dessert: hjemmelaget karamellpudding.

 Brød og smør

Pr. person kr 385,-

Minimum antall 10 pers.       

C/E/F/H/M/SE/SU/V

                                                              

 Kald juletallerken:

Røkt laks, eggerøre, pepperlaks, sylte i lefse, juleskinke, brie

potetsalat, frisk salat og dressing, stekt- kald ribbe.

                      Brød og smør.                       

                                      Pr. person 289,-                                  

E/F/H/M/SE/SU/V

 

                             Cateringprisene er beregnet for levering av mat må event. avtales i god tid-  

Ved levering/utkjøring av mat er minstepris inntil 1 mil: kr 200,- Utover 1 mil: kr 150,- pr.mil­­­­­­­­­

                                                               Leie av: servise, bestikk, glass: fra  6,- pr. enhet

 

Opplys om din allergi. Vi tilrettelegger retter ved allergier.

B= Bløtdyr, BY= Bygg, C= Selleri, E= Egg, F= Fisk, H= Hvete, HE= Havre, HN= Hasselnøtt, M= Melk, MA= Mandel,
R= Rug, S= Skalldyr, SE= Sennep, SF= Sesamfrø, SO= Soya, SP= Spelt, SU= Sulfitt, V= Valnøtt

 

For bestilling; 62 94 66 66

ALLERGENER:
EUs matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet.
Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

B=Bløtdyr BY=Bygg C=Selleri E=Egg F=Fisk H=Hvete HE=Havre HN=Hasselnøtt M=Melk MA=Mandel R=Rug

S=Skalldyr SE=Sennep SF=Sesamfrø SO=Soya SP=Spelt SU=Sulfitt V=Valn

Vi har catering for enhver anledning, hvis det er noe du ikke finner i vår oversikt så ta kontakt!
Levering kan ordnes både til Åsnes, Våler, Kongsvinger, Eidskog, Sør-Odal så vel som Nord-Odal.

Kontakt oss på e-post gjestgiveri@skaslien.no eller telefon 62 94 66 66 for bestilling eller hjelp til ditt arrangement/selskap.

¤

 

 

Translate »