Catering

Skasliens catering meny, vi leverer også 1, 2 og 3-retters middager.

Skaslien Gjestgiveri og Ottar tilbyr catering i toppklasse
Skaslien Gjestgiveri og Ottar tilbyr catering i toppklasse

Vi har catering for enhver anledning, hvis det er noe du ikke finner i vår oversikt så ta kontakt!
Levering kan ordnes både til Åsnes, Våler, Kongsvinger, Eidskog, Sør-Odal så vel som Nord-Odal. Vi pakker maten godt, så det er ingen fare med lengre distanser, hvis den skal leveres kald så er rekkevidden enda lengre! Vi har hatt catering til Oslo flere ganger, kontakt oss heller en gang for mye enn en for lite.

Kontakt oss på e-post gjestgiveri@skaslien.no eller telefon 62 94 66 66 for bestilling eller hjelp til ditt arrangement/selskap.

 

CATERING – TRADISJONELT KOLDTBORD

Pepperlaks  F/SE
Rømme  M
Røkelaks  F
Eggerøre  E/M
Tomatsild  F
Spekeskinke
Roastbeef
Remulade  E/M/SE
Saltet, røkt kokt svinebog
Waldorfsalat  C/E/M/V
Potetsalat E/M/SE
Frisk salat
Vinaigrette  E/SE/SU
Karbonader ( kalde) M
Hele nøttebrød  H/V
Smør  M

Kr 280,-

 

CATERING – SKASLIENS KOLDTBORD

Pepperlaks  F/SE
Røkelaks  F
Eggerøre  E/M
Rømme  M
Remulade  E/M/SE
Gravet laks  F/SE/SU
Sennepsaus  SE
Reker  S
Majones  E
Sitron
Spekeskinke, spekepølse
Frisk salat
Vinaigrette  E/SE/SU
Tomatsalat  SU
Roastbeef
Potetsalat  E/M/SE
Saltet, røkt kokt svinebog,
Waldorfsalat  C/E/M/V
Krydderboller (kalde)  M
Tomatsaus  SU
Hele nøttebrød  H/V
Smør  M

Kr 320,-

Minsteantall for koldtbord: 10 personer.
Må bestilles 7 dager før henting.

Cateringprisene er beregnet for henting.
Minstepris for levering inntil 1 mil: kr 200,-Utover 1 mil: kr 150,- pr.mil­­­­­­­­­­­­­­­

Kontakt oss på e-post gjestgiveri@skaslien.no eller telefon 62 94 66 66 for bestilling eller hjelp til ditt arrangement/selskap.

 

CATERING – SPEKEMAT ANRETNING

Spekeskinke
Spekepølse  SU
Fenalår
Potetsalat  E/M/SU
Eggerøre  E/M
Frisk salat
Vinaigrette  E/SE/SU
Rømme  M
Flatbrød  H/HE/R
Helt nøttebrød  H/V
Smør  M

Kr 260,-

 

CATERING – SNITTER

3 snitter

Røkelaks/eggerøre  E/F/H/M
Reker/majones  E/H/M/S
Roastbeef/remulade  E/H/M/SE
Karbonadesmørbrød levert kalde  BY/E/H/HE/M/R/SF

Kr 170,-

 

4 snitter

Skinke / italiensk salat  E/H/M/SE
Reker /majones  E/H/M/S
Røkelaks/eggerøre  E/F/H/M
Roastbeef/remulade  E/H/M/SE

Kr 150,

Kontakt oss på e-post gjestgiveri@skaslien.no eller telefon 62 94 66 66 for bestilling eller hjelp til ditt arrangement/selskap.

 

CATERING – VARMRETTER

 

Tomatisert oksegryte
Paprika, løk, gulrot, sjampinjong, ris, salat, dressing, hele nøttebrød og smør.
E/H/M/SE/SU/V

Kr 220,-

 

Svinegryte m/tomatsaus
Paprika, løk, gulrot, sjampinjong, ris, salat, dressing, hele nøttebrød og smør.
E/H/M/SE/SU/V

Kr 205,-

 

Vår lapskaus
Tyttebær og flatbrød
H/HE/M/R

Kr 158,

 

Storfehakk
Tyttebær og flatbrød
H/HE/M/R

Kr 160,-

 

CATERING – MIDDAG

(forrett/hovedrett/dessert)

Meny 2019

Forretter

Semigravet (lettgravet) laks

Grønnsakpurè, syltede grønnsaker

Kr 110,-

¤

Marinerte reker

Salat, dressing

Kr  100,-

¤

Spekeskinke

Melon og mango

Kr 100,-

¤

Skasliens gravede elg fra Solør,

Pepperrotrømme, salat og krutonger

Kr 110,-

¤

Speket, røkt elghjerte

Salat, krutonger, pepperrotrømme

Kr 110,-

 

 

Hovedretter

 

Baconsurret kyllingbryst

Estragonsaus og sesongens grønnsaker, poteter

Tallerkenserv. Kr 190,-

Fatserv. 1 g.Kr 250,-

¤

Helstekt kalvekam

Rødvinsaus, sesongens frisk grønnsaker, poteter

Tallerkenserv. Kr 310,-

Fatservering Kr 350,-

¤

Helstekt svinefilet

 Sesongens grønnsaker, Estragonsaus,

eller fløtesaus, stekte poteter

Tallerkenserv. Kr 225,-

Fatservering Kr 250,-

¤

Okse-indrefilet, helstekt-

Rødvin- eller bearnaisesaus, sesongens friske grønnsaker, poteter

Tallerkenserv. Kr 330,-

Fatservering Kr 370,-

¤

Helstekt okse- ytrefilet,

Rødvin- eller bearnaisesaus, sesongens friske grønnsaker, poteter

Tallerkenserv. Kr 280,-

Fatserving Kr 320,-

¤ 

Rosastekt rundbiff av elg, skogssaus med sopp og solbær

Sesongens friske grønnsaker, poteter

Kr 210,-

Fatserv.1 g kr 245,-

¤

Ovnsbakt/dampet laks

Fennikkel-agurksalat, kremet fiskesaus, poteter

Kr 195,-

Fatserv. 1 g kr 215,-

Alle våre hovedråvarer er fra norske leverandører, og så langt som mulig fra lokale produsenter.

Vi kan også levere alle typer steik; kalv, okse, svin, elg osv. – både økologisk/kortreist og konvensjonelt.

Ved ønske om lokale/økologiske råvarer,  må vi ha ca 1 mnd. bestillingstid før selskapet.

Våre leverandører av lokalt kjøtt er; svin/Julie/Jung og Botilsrud, Skyrudsmoen

Storfe: Jung, Omsted, Drageli

Lam; Bakken og Smestad

Elg; Solør Viltforedling

Egg leveres fra Sander Gård, Kirkenær

Andre råvarer grønnsaker/bær etter sesong; Skarstad, Bama

Priser på lokale/økologiske råvarer på forespørsel.

Vi antyder et tillegg for økologsk/frittgående dyr à ca kr 100,- pr. pers.

 

 

Desserter

Sitruspannacotta

bringbærcoulis, sjokolade, sitronmelisse

Kr 110,-

¤

Sjokolademoussè

Bringebærcoulies, frukt, sjokolade og sitronmelisse

Kr 95,-

¤

Vår tradisjonelle karamellpudding

Krem og karamellsaus

Kr 90,-

Kan også leveres i form, uten krem, kr 210,- pr.liter

¤

Dajmiskake på mandel

Friske bær og frukter, sjokoladepynt

Kr 105,-

 

I sesong:

Friske jordbær  med vaniljesaus og sjokoladekake

Kr 90,-

¤

Vaniljeis med rabarbrasuppe

Kr 80,- 

 

 

Vi holder gjerne kokker/lærlinger på kjøkkenet – etter timepris, ved utlevering av varm mat/middag.

Kokk (-ene) ferdigstiller kjøtt/grønnsaker og tilbehør til middagen, anretter menyen til servering.

De rydder kjøkkenet og reiser tilbake så snart som mulig, eller etter avtale.

¤

Vi kan være behjelpelige med servitør-(er) i selskapet,

kanskje dere bare trenger en hovmester til å lede servering?  

Dette må avtales i god tid.

¤

Priser for leie av personale i forbindelse med Catering varm mat/middag;

Utkjøring/levering av kald eller varm mat:

Utkjøring/levering av mat og kokk(-er) el. servitører er ikke inkludert i menypris,

avtales individuelt  v/bestilling

Faglært kokk, fra avr. til ank. Skaslien Gjestgiveri – kr 595,- pr.time

Servitør/hovmester, fra avr. – til ank. Skaslien Gjestgiveri – kr 595,- pr.time

Minstepris for levering inntil 1 mil – kr 300,-

Utover 1 mil kjøring – kr 150,- pr. mil

¤

Skaslien Gjestgiveri er en Mesterbedrift med over 60 års erfaring, og lærlingebedrift siden 1985.

Vi har faglærte kokker og dyktige kokkelærlinger.

Servitører med bakgrunn i faget og lang erfaring fra yrket, bistår gjerne ved serveringen – og sørger for at samarbeid mellom kjøkken og servering går knirkefritt.

Dere som vertskap skal føle dere trygge på kvalitet og gjennomføring av middagen som leveres av oss.

 ¤

Meny og priser gjelder fra 01.02.2019, og 2 mndr. fram i tid, inntil ny meny foreligger.

 

Kontakt oss på e-post gjestgiveri@skaslien.no eller telefon 62 94 66 66 for bestilling eller hjelp til ditt arrangement/selskap.

Translate »