A la carte

Restauranten er åpen mand.-lørdag 16.-22.00

(kjøkkenet stenger kl. 20.00)

Vi setter stor pris på om dere bestiller bord på forhånd.

 

A la carte meny

Nov-des.2020

Forrett

  Kremet soppsuppe

Sopp, krem og krutonger

Kr 125,-

H/M/SU

 

Bjørneskav av bjørn fra Finnskogen

Syltede kantareller, tyttebær, blåbær, tyttebærsirup og knekkebrød

Kr 185,-

M

Hovedretter

 Pannestekt kveitefilet

Bacon, rotgrønnsaker, rødbetpuré,
rødvinssaus og urtepoteter

Kr 355,-

F/M/SU

 

 Salt, stekt flesk

Servert med rotmos, brokkoli, tyttebær, duppe og poteter

Kr 210,-

M/H

 

Biff, okse ytrefilet

Bakte rotgrønnsaker, grønnsak-puré

Syltede kantareller, kremet grønnpeppersaus   og urtepoteter

Kr 320,-

M/SU

 

  Dessert-tallerken

Aronia- og bringebærkokt pære, sorbet

Konfektkake, sjokolade-«fryd»

Kr. 155,-

                                                                            M/E/H/V                                                                                

 

 Smørbrød

Vårt store rekesmørbrød

Kr 220,-

V/H/M/E/S

 

Karbonadesmørbrød med stekt løk

Kr 105,-

H/R/SF/M

 

Julemeny 2020

Forretter

Rakfisk

Rødløk, purreløk, rømme, potetbrød

Kr 150,-

BY/F/H/M/

 

 Anisgravet laks

Hovmestersaus, salat, krutonger, rødløk

Kr 140,-

F/H/M/SU

 

 Hovedretter

Varm Juletallerken

Ribbe, vår medisterkake, pølse og surkål

Sennep, tyttebær, lefse, mandelpotet

Kr 325,- 

H/M/SE

 

Pinnekjøtt

Vossakorv, rotmos, sjy, lefse

sennep og mandelpotet

Kr 355,-

H/SE

 

Lutefisk

Ertestuing, bacon, lefse, sennep og mandelpotet

Kr 398,-

2 ganger servert kr 498,-

 F/H M/SE

 

 Dessert

Riskrem

  Kanelstang, mandler, kirsebærsaus

Kr 130,-

H/M/MA

 

Vår hjemmelagde karamellpudding

Krem, kanelstang, karamellsaus

Kr 130,-

E/H/M

 

Skasliens Iskake på mandelbunn

Frukt, bær og coulies

E/M/MA/SO

Kr 140,-

Translate »