A la carte

Restauranten er åpen mand.-lørdag 16.-22.00

(kjøkkenet stenger kl 20.00)

Vi setter stor pris på om dere bestiller bord på forhånd.

Meny

Forretter

Kremet fiskesuppe

Fisk, strimlede grønnsaker,persille

krem, krutonger

Kr 125,-

M/H/SU/F

 

Gravet lårtunge av elg

Salat, pepperrotrømme, syltet rødløk  og krutonger. 

Kr 145,-

M/SU/H/C

 

Hovedretter

Pannestekt Islandsrøye

Sommerlig salat, fritert kapers

 rabarbra beurre blanc, poteter

Kr 285 ,-

F/M

 

Stekt salt flesk

Rotmos, brokkoli, tyttebær

duppe, poteter

Kr 198,-

M/H/SU

 

Kalv – indrefilet

Asparges , sopp, rødløk, paprika, blomkål

kremet peppersaus, poteter

Kr 285 ,-

M/SU

 

 Biff av ytrefilet okse

Brokkoli, sopp, rødløk, tomat

Estragonsaus, stekte poteter

Kr 298,-

C/M

                                                                  Desserter

Sjokoladetallerken

Sjokoladeterrine, salt brownies, sjokolade»jord»

frukt, sorbet, bringebærcoulies

Kr 145 ,-

H/M/HN/MA/E

 

Skasliens iskake på mandelbunn

 frukt og bringebærcoulis

Kr 130,-

M/MA/E

 Sommerens friske jordbær, eller bringbær- etter tilgang

servert med vaniljevaniljekrem- og is

kr 135,-

M/E

 

Rabarbrapiker

Rabarbrakompott, vaniljekrem, havrekrum

Kr. 125,-

M/E

 

Smørbrød 

Vårt store  rekesmørbrød

Kr 220,-

V/H/M/E/S

 

Karbonadesmørbrød med stekt løk

Kr 105,-

H/R/SF/M

 

 

Translate »