A la carte

Vi serverer middag (a la carte) i vår restaurant man-lør 14.00-21.00. På vår meny finnes det mye godt, velkommen!

-A LA CARTE-

For lunsj, trykk her.

 

Meny

Forretter

Kremet fiskesuppe

   Fisk, krutonger og persille

Kr 120,-

M/F/H/SU

 

 Rødbete” tartar” med grillet, norsk chevre

Spirer og sennepsvinagrette,krutonger

Kr 125,-

M/E/SE/SU/H

 

Carpaccio av storfe indrefilet

Confiterte tomater, salat, krutonger, fritert kapers og Holtefjellost   

Kr 135,-

M/H

 

Hovedretter

Stekt regnbueørrettfilet

Sautert grønnkål, rødløk, gulrot

Estragonsaus, kokte poteter

Kr 280,-

F/M

 

Skasliens kjøttkaker

Bestemor Kirstens egen oppskrift

Kålstuing, brun saus, tyttebær og poteter

Kr 225,-

M/H

Andebryst

Sautert grønnkål, sopp, rødløk

stekte poteter, kirsebærsaus

Kr 350,-

M/SU

 

 Et stykke mørt elgkkjøtt fra Solør

Bakte rotgrønnsaker, confiterte tomater

Soppsaus, kokte poteter

Kr 310,-

C/M

 

Dagens vegetar-rett – Spør servitør

Kr 225,-

 

Desserter

Smuldrepai med plommer

kremet karamellsaus, is

Kr 125 ,-

M/H/MA

 

    Skogsbærmousse

     Vaniljekrem, bær, havreflarn

Kr 130,-

M/E/HE/H/SO

 

Sjokoladeparfait

Bringebærsorbet,bringebærcoulies,bær

Kr 135 ,-

H/M

 

Skasliens iskake på mandelbunn

frukt og bringbærcoulis

Kr 130,-

M/MA/E

 

 

Translate »