A la carte

Restauranten er åpen mand.-lørdag 16.-22.00

(kjøkkenet stenger kl. 20.00)

Vi setter stor pris på om dere bestiller bord på forhånd.

Meny
Forretter

Klar, tomatisert fiskesuppe
Fisk,grønnsaker

Kr 135,-
F/S/B/C/SU

Bjørneskav av bjørn fra Finnskogen
Kantareller, tyttebær, blåbær, tyttebærsirup, knekkebrød

Kr 185,-M

Tronefjell, velhengt spekeskinke
Brie, spirer, pærecoulies
Kr 155,-
M

Hovedretter
Pannestekt Røye
Agurk, rødløk og fennikelsalat, rødbetpurè, rømmesaus, urtepoteter
Kr 285,-
F/M/SE

Stekt salt flesk
Duppe, rotmos, brokkoli, tyttebær og poteter
Kr 210,-
M/H

Kalvekam
Grillet spisskål, blomkål, røkt gulrotpurè, brie
Salte hasselnøtter, Diablo saus, urtepoteter
Kr 325 ,-
M/SU/HN

Biff av ytrefilet okse
Brokkoli, sopp, rødløk, tomat, kremet grønnpeppersauss, stekte poteter
Kr 298,-
M/SU

Smørbrød
Vårt store rekesmørbrød
Kr 220,-
V/H/M/E/S

Ostesmørbrød, Nøttebrød, kyllingbryst, pesto, ost
Kr 150,-
V/H/M

 

Desserter
Clafoutis med kirsebær, Vaniljeis, krem, coulies
Kr 145 ,-
M/E

Skasliens iskake på mandelbunn, frukt og bringebærcoulis
Kr 140,-
M/MA/E

Trollkremdrøm Vaniljeis, Macquavit , havreflan
Kr. 135,-
M/E

Pære og plommedessert av lokal frukt
Aronia/bringebærkokt pære, plommekompott, Vaniljekrem, brownies, bakverk
Kr 155,-
M/E/H/

Translate »