A la carte

Vi serverer middag (a la carte) i vår restaurant man-lør 14.00-21.00. På vår meny finnes det mye godt, velkommen!

-A LA CARTE-

For lunsj, trykk her.

Forretter

Kremet fiskesuppe

Grønnsaker Julienne, rød og hvit fisk, krem

krutonger og persilleolje

Kr 125,-

M/F/H/SU

 

 Ovnsbakt laksefilèt

 Ertepure, grønnsaker, rabarbra beurre blanc

Kr 135,-

M/F/C

 

Gravet elg

Salat, pepperrot-rømme, krutonger

Kr145,-

M/H/C

 

Hovedretter

Dagens fisk

Sautert grønnsaker

rabarbra beurre blanc, duschesse poteter

Kr 285 ,-

F/M/C

 

Våre hjemmelagde kjøttkaker

Gulrot, erterstuing, saus og mandelpoteter

Kr 210,-

M/C

 

Økologisk svinefilet og svinepølse fra Julien og Jung

Rødkål, brokkoli, estragonsaus, duschesse poteter

Kr265 ,-

M/SU/E

 

 Mørbrad av elg

Ett utvalg av grønnsaker, skogsaus, Hasselbackpoteter

Kr 335,-

C/M/E

 

 Dagens meny – 

meny vil varierer fra uke til uke –

Kr 185,-

 

Dagens vegetar-rett – Spør servitør

Kr 225,-

 

Desserter

Creme Brulee

bringebærsorbet

Kr 130,-

M/E

 

Is Flensburg

Vaniljeis, kirsebær, mandelsplit, eggelikør

Kr 135,-

M/E/MA

  

Skasliens iskake på mandelbunn, frukt og bringbærcoulis

Kr 130,-

M/MA/E

 

 

 

Translate »