A la carte

Vi serverer middag (a la carte) i vår restaurant man-lør 14.00-21.00. På vår meny finnes det mye godt, velkommen!

-A LA CARTE-

For lunsj, trykk her.

 

Forretter

 

Kremet blåskjellsuppe

Blåskjell, fisk, grønnsaker, krem, krutonger og persilleolje.

Kr 125,-

F/B/H/M/SU

                                                      

Gravet lårtunge av elg

Salat, pepperrotrømme, syltet traktkantarell, 

 løk og krutonger.  

Kr 145,-

H/M/SU

 

                                                

Hovedretter

 

                                                                                   Dagens salat

                                                                                  Spør din servitør

                                                                                          Kr. 195,-

 

Ovnsbakt ørettfilet

Spinatsautè, grønnsaker,

rabarbra beurre blanche og nypoteter

Kr 265,-

F/M

 

 Skasliens elgkarbonader med løk

Dagens grønnsaker,

fløtesaus og kokte poteter

Kr 225,-

H/M

Grillet svinenakke av frilandsgris

Dagens grønnsaker, grønnskspurè,

rødvinsaus og stekte poteter.

Kr 285,-

M/SU

 

 Angustallerken

Biffstykke, kjøttbolle og tjælknøl,

dagens grønnsaker , grønnsakspuré,

 rødvinsaus og stekte poteter.

Kr 330,-

M/SU

 

Desserter

Norske jordbær

Med fløte eller vaniljeis

Kr 125,-

E/M

                                                                                                  

Rabarbratrio

Rabarbrapai, rabarbrasorbet og rabarbrasuppe.

Kr 135,-

E/H/M

 

 

Translate »