Konferanse

Kurs, møte eller seminar!

Skaslien Gjestgiveri har gode lokaler for kurs, konferanse, kickoff eller seminar, både med og uten overnatting.
Våre konferanselokaler befinner seg i 1 etg, lett tilgjengelig for alle, har bra med dagslys og god akustikk.
Avstand ca 75 minutter fra Gardermoen og 90 min fra Oslo.

  • Standard AV-utstyr og trådløst nettverk i alle rom.
  • Kapasitet fra 2-200 personer
  • Fleksible rom som kan endres ut fra ønske og behov

Hyggelige salonger og peisestue for sosialt samvær. Om sommeren hage med sittegrupper.
Gratis, utendørs parkering til alle våre gjester.

Vi er opptatt av den gode matopplevelsen og serverer alltid god, hjemmelaget mat til alle måltider. Velkommen til en god møteopplevelse!

Kontakt oss på gjestgiveri@skaslien.no eller telefon 62 94 66 66 og vi vil svare på din henvendelse snarest mulig.

Våre kurs- og møterom

Vår største konferansesal kan romme opptil 200 personer i kino-oppsett og 120 i klasserom-oppsett.
Konferansesalen kan deles i to separate kursrom, fordelt på henholdsvis 70/30 personer i klasserom-oppsett. Rommene kan endres ut fra deres ønsker. Våre konferansepakker kan alltid justeres i forhold til ønsker, behov og budsjett. Tilbudet kan oppgraderes eller forenkles.

Standard møteromsutstyr

  • Trådløst nettverk (Wi-Fi) er tilgjengelig i hele huset
  • Prosjektor og lerret
  • Flippover og tusjer
  • Lydanlegg, håndholdt- eller «mygg»mikrofoner
  • Kursblokker og penner

Kurspakke med overnatting

  • Overnatting med frokost
  • Leie av møterom
  • Kaffe/te/isvann og nøttesnacks hele dagen
  • Pause med hjemmebakt kake eller kringle
  • 2-retters varm lunsj og 3-retters middag

Pr. person i dobbeltrom kr 1595,-
Enkeltromstillegg, pr. døgn kr 250,-

Oppgrader til vår lokalmat-meny, en ren matopplevelse!

Oppgrader kursmenyen til en spennende smaksopplevelse, med råvarer fra lokale bønder og produsenter.

Våre kokker forteller om menyen og om et unikt, lokalt samarbeidsprosjekt.
Vårt kjøkken samarbeider med flere gode, lokale og regionale produsenter av svin, okse, kalv, lam, grønnsaker etc. Det merkes på kjøttkvaliteten at det er glade dyr som har vokst opp fritt ute på jordet, god dyrevelferd gjenspeiler lykkelige dyr med god plass til å boltre seg. I sesongen høstes dagens grønnsaker på Grinder Gård eller Skarstad Gartneri, dagsferske og økologisk dyrket.

På vårt kjøkken tilberedes alle stykningsdelene og grønnsakene til en spennende meny. Kortreist/ureist, ren og ærlig mat, det kjennes både på smaken og på kvaliteten av alle råvarene. Menyene planlegges i forhold til hvilke råvarer som er tilgjengelig i sesongen.

Tillegg pr. pers. 3-retters lokalmat-meny kr  225,-

 


 

Dag- eller kveldskurs og møter

Dagskurs eller møte (kl. 8-16)

    • Inkluderer møtelokale med standard AV-utstyr og trådløst nettverk
    • Kaffe/te hele dagen
    • Frukt og nøttesnacks
    • En pause med  kake/kringle og isvann
    • 2-retters varm lunsj

Pris per person kr 575,-

Halvdagskurs eller møte (kl. 8-12 eller 12-16)

    • Inkluderer møtelokale med standard AV-utstyr og trådløst nettverk
    • Kaffe/te/isvann i møterom, nøttesnacks, frukt i en pause
    • 2-retters varm lunsj

Pris per person kr 475,-

Kveldskurs eller møte (kl. 16-22)

    • Inkluderer møtelokale med standard AV-ustyr og trådløst nettverk
    • Kaffe/te/isvann i møterom
    • Fruktfat og nøttesnacks
    • 2-retters middag med kaffe

Pris per person kr 585,-

 

Kontakt oss på gjestgiveri@skaslien.no eller telefon 62 94 66 66 for booking.

 

Tid til overs? Spør oss om forslag på gode opplevelser/aktiviteter!


 

Betingelser

Reservasjon av grupper/kurssamlinger

  • Bekreftet antall gjester for overnatting, navneliste og program for kurset vil vi gjerne ha tilsendt skriftlig 3 uker før arrangement, med mulighet til å foreta mindre endringer inntil 2 dager før ankomst.
  • Ved avbestilling senere enn 30 dager før arrangementets start, belastes 50 % av avtalt pris.
  • Avbestilling samme dag som arrangementet skal holdes, eller uteblivelse, belastes med full pris.
  • For at vi skal kunne yte vårt beste i forhold til servering og meny, ber vi om å få beskjed i god tid om gjester/deltakere med matallergi/intoleranse, diabetes, vegetar osv.
Translate »