A la carte

Vi serverer middag i vår restaurant man-lør 14.00-21.00. På vår meny finnes det mye godt, velkommen!

Forretter

Carpaccio av økologisk Hereford
Confiterte historiske tomater, basilikum, fritert kapers, ristede gresskarkjerner, småsalat og Eiker Holtefjell ost
Kr 130,-
M

Kremet skogsoppsuppe
Kantareller, persille og krutonger
Kr 125,-
H/M/SU

 

Hovedretter

Skasliens kjøttkaker
Gulrot, blomkål, brokkoli,
brun saus og poteter

Kr 195,-
M
         
Dagens fisk
Dagens utvalg av grønnsaker, brokkoli, bacon
rødvinsaus og urtepoteter
Kr 265,-
F/M/SU

Lammemørbrad
Dagens utvalg av grønnsaker, kantareller, lammesaus og urtepoteter
Kr 270,-
M/SU

Biff , ytrefilet av storfe
Dagens utvalg av grønnsaker, stekt tomat, husets bearnaise og stekte poteter
Kr 275,-
E/M

Indrefilet & confitert ribbe fra frilandsgris
Dagens utvalg av grønnsaker, blomkålkrem,
rødvinsaus og stekte poteter
Kr 285,-
M/SU

 

Desserter

Tjukkmjølkspudding
Karamelliserte konjakk plommer og plommesirup
Kr 130,-
E/H/HN/M/V

Tilslørte bondepiker
Eplemos av norske epler, krem, karamelisert brødkrum
Kr 120,-
H/M

Translate »